SIENIVEITSI MANCE (limited edition) Toistaiseksi loppu.

69,90  Sis.Alv 24%

Yksilöllistä käsityötä. Veitsen kahva ja teräsuojus ovat kasvihartsilla kyllästettyä lehmuksen pahkaa. Lehmukset on kaadettu Tampereelle valmistuvan ratikkalinjan tieltä. Lehmukset olivat kaunistaneet Tampereen keskustaa yli sata vuotta. Niiden ohi ovat kulkeneet herrat ja työläiset. Veitsen puuosat ovat siis tampere-aiheinen harvinaisuus. Hartsikäsittelyn ansiosta puuosat ovat hygieenisiä ja kosteudenkestäviä puun tunnun kärsimättä. Hartsikäsittely tuo  esiin puun luonnolliset värikuviot. Terä ruostumatonta 0.7 mm jousiterästä. Helat poronsarvea ja nahkaa. Puhdistusharja värjättyä hevosen häntäjouhta. Nyörit poron sisnaa, stoppari poronsarvea. Nyöri mahdollistaa veitsen kiinnityksen ranteeseen tai sienikoriin. Mitat: Kokonaispituus 22 – 24 cm Terä 6.5 cm Kahva heloineen 12 cm Puhdistusharja 3 cm.

Varasto loppu

Kuvaus

Yksilöllistä käsityötä. Veitsen kahva ja teräsuojus ovat kasvihartsilla kyllästettyä lehmuksen pahkaa. Lehmukset on kaadettu Tampereelle valmistuvan ratikkalinjan tieltä. Lehmukset olivat kaunistaneet Tampereen keskustaa yli sata vuotta. Niiden ohi ovat kulkeneet herrat ja työläiset.

Veitsen puuosat ovat siis tampere-aiheinen harvinaisuus. Hartsikäsittelyn ansiosta puuosat ovat hygieenisiä ja kosteudenkestäviä puun tunnun kärsimättä. Hartsikäsittely tuo  esiin puun luonnolliset värikuviot.

Terä ruostumatonta 0.7 mm jousiterästä. Helat poronsarvea ja nahkaa. Puhdistusharja värjättyä hevosen häntäjouhta. Nyörit poron sisnaa, stoppari poronsarvea. Nyöri mahdollistaa veitsen kiinnityksen ranteeseen tai sienikoriin. Mitat: Kokonaispituus 22 – 24 cm Terä 6.5 cm Kahva heloineen 12 cm Puhdistusharja 3 cm.